Medlemskap

Her på denne siden finner du informasjon om hvordan du kan støtte venneforeningen.
Medlemsavgifter pr år:
Enkeltmedlem: 200.-
Familiemedlemskap: 250.-
Bedrifter og foreninger: 500.-
Slik blir du medlem:
Nettbank:   gå til «betaling» på nettbanken din og (VIKTIG) skriv ditt navn,  og adresse i betalerfeltet.  Merk betalingen med det medlemskapet du har valgt, se listen over og sett inn den summen du vil betale..
Foreningens navn er Venner av Kongsberg sykehus,
kontonummer er  2291. 64. 17 555.
Vi sender ut en journal en gang i året (ved påsketider)  til adresselisten vår, så da får du neste medlemsgiro i posten. Se bort fra den hvis du har betalt samme vår, da venter du til neste giro kommer året etter, med mindre du er i det gavmilde hjørnet og vil støtte med litt ekstra.
Har du ikke nettbank? Da kan du sende en melding til gunnafin@online.no eller ringe eller ringe  Gunnar Finnerud på 975 74 500.  Da sender vi deg en innbetalingsblankett i posten.
VaKs-journalen  finnes også i resepsjonen på Kongsberg sykehus om du befinner deg der og på enkelte legekontorer i regionen.
Du kan også støtte oss uten at det koster deg noe.
Når du tipper kan du gi grasrotandelen din til Venner av Kongsberg sykehus. Da bidrar du med litt penger hver gang du benytter Norsk Tipping.

Gaver og donasjoner

(Mer informasjon på egen side for gaver på
toppmenyen) Hvis du er så snill at du vil donere en gave til vårt arbeid  så kan du gjøre det på konto nummer 2291.64.17 555.
Tro oss, vi er virkelig takknemlige for all hjelp vi kan få og hver krone går til å hjelpe sykehuset og pasientene der.
Tusen hjertelig takk til alle som hjelper oss med dette viktige arbeidet,  det kommer veldig mange mennesker til gode!